Fjällen

Jaha, då var det de här med att packa. Alltid lika svårt, självklart så glömmer man alltid något också. Det är ju sååå roligt.
Sak samma, det är inte viktigt att man glömmer att ta med sig jackan eller något, haha :p

Får väl hoppas att jag får med mig allt, annars så kan väl någon av er komma upp med det jag glömde, eller hur? ;)

Ingenting

Har inget speciellt att säga, det har nog inte hänt mig något roligt idag, haha!
Jag håller på att knåpa ihop en ny design, inte helt nöjd än men förhoppningsvis så blir det bra :P

Ja det var nog allt för mig idag :P

Söndag

Det har inte blivit så mycket bloggande på de senaste dagarna, får skylla på att jag inte har varit hemma. Har i princip bara sovit sen iväg igen, haha :P

Snart så ska vi äta lite lunch (eller mor och far ska, jag är inte speciellt hungrig..) sen får vi väl se när slöisarna kan röra på fläsket igen så man slipper vara hemma hela dagen.

Tänkte bjuda på några bilder på hur man ser ut idag denna härliga soliga söndag.


En hemlighet, kanske

Ska snart gå och lägga mig, är så fruktansvärt trött. Innan jag lägger mig tänkte jag dela med mig utav en sak som jag inte nämt till någon nånsin. Hoppas verkligen inte att någon av mina underbara vänner tar illa upp att jag inte har berättat men vissa saker så är det bara skönt att ha för sig själv.

Det här är faktiskt inte min första blogg som jag har, skapade en för ett bra tag sedan (kanske inte allt för länge sedan om jag tänker efter..). Först så ville jag bara test och hade ingen tanke överhuvudtaget om att vara seriös men det var skönt att bara skriva av mig om vad som helst bara sådär, så såklart fortsatte jag.
Varför jag aldrig har berättat det är nog för att det var skönt att ha det för mig själv, som min egna offentliga dagbok. Jag kände helt enkelt inte för att dela med mig av den. Det var ganska skönt att veta att det var bara jag som "visste" om den, inte för vad jag skrev i den men kanske för att det vara bara jag och ett antal okända (i alla fall vad jag vet) läste det jag skrev.
Tror faktiskt att jag behövde ha den lite för mig själv men tydligen behöver jag inte det längre (:P). Om ni vill, orkar eller har lust så kan ni alltid kika in här, tror att det finns läsning för ett tag i alla fall. Kom nästan upp i 300 inlägg, kanske inte alltför mycket men det är mer än vad jag skrivit i den här bloggen :P

Så, då var det avklarat. Vet inte om ni har orkat läst men det finns ju alltid där för en annan gång ;)
För att göra det hela lite roligare så ska jag klaga lite också (det gör väl allt lite roligare, eller?) Har haft problem med att blodkärlen i mina ögen hela tiden brister men det hade blivit lite bätter förra veckan och det hände inte lika ofta. Kollade mig i spegeln nu ikväll och vad är det jag då ser, nästan halva vänster ögat är helt rött. Toppen, riktigt kul. Hoppas att det blir bättre tills imorgon, känns inte allt för roligt att synas ute med ett halvt rött öga :P

Nu blir det sängen, god natt :)


Tänkte ge er något visuellt roligt, visst ser det riktigt härligt ut? :P
(Bör kanske tillägga att det har en starkare nyans av rött i verkligeheten)


(Spark)Start

Hej hej! Det var inte igår som vi sågs men bättre sent än aldrig, eller hur?

Ska precis släcka och somna i min varma sköna säng med en katt i fotändan som absolut inte förstår att jag inte är 160... Men det löser sig nog (efter några små kärleksfulla sparkar)
Jag ska absolut försöka börja blogga igen, för hur nödvändigt är det att ha en blogg om jag inte ska skriva något? Fast man ska ju ha något att fylla den med, till exempel ett liv men något sådant har jag ju inte haft (och har fortfarande inget..) men nu ska jag verkligen försöka komma igång vare sig om det är bra eller inte så ska det bli något av det.

RSS 2.0