Mmm Marabou....

Godnatt på er alla, nu ska jag gå och lägga mig med min härligt svala kompress.
Hoppas att ni har det lika härligt ;)


Kul att man ser lika plågad ut som en döende fågel
(no offence till alla er fåglar där ute (; )


Livets goda bullar

Mitt uppe i att jag inte riktigt kan öppna munnen så bestämde jag mig för att baka bullar. Det enda som saknas är väl att man ska kunna njuta av att äta en, haha! Men snart så, så har svullnaden gått ner och stygnen är bort, då mina vänner så ska jag banne mig ta mig en kanelbulle och njuta!




Ja jag vet att det är strössel på några bullar men man tager vad man haver i dessa svåra tider ;)

Så nu sitter jag här med min hamster kind och suktar efter att känna smaken på en av dessa godingar. Det är minsann inte lika gott med bullar när man inte kan tugga eller känna smaken ordentligt..
men det stoppar ju inte en från att äta dem i alla fall ;)

Tänkte vara så elak att visa er en bild på min älskade hamster kind men bestämde mig för att låta bli, jag ska trots allt likna en snäll person, haha!

















Fine, det gick inte.

Hoppas att ni förlåter mig.
Fast för att vara ärlig så behöver ni inte göra det mina nuppor luppor loppor, jag älskar er alla ändå ;)

Hockey


Ska snart (snart och snart, om ungefär en timme, haha!) så ska pappa och jag ge oss iväg till Läkerol arena och kolla på Brynäs-Färjestad. Ska bli riktigt roligt som vanligt och håller tummarna för en vinst för Färjestad som vanligt, haha! Tror ingen har kunnat missat det!

Ha en bra kväll!

Someone Else's Life

Hade min andra körlektion idag. Var absolut inte lika nervös som första gången, haha! Måste bara se till att plugga mer teori, det är liksom inte så roligt. Annars då, händer inte så mycket, tar det mest lugnt.

Förlåt för mina otroligt korta inlägg men tyvärr så tryter inspirationen.

RSS 2.0