28 Augusti

 

Ska snart iväg på katt utställning på travet i Gävle, ska bli lite småroligt faktiskt. Det var ett tag sedan jag var på någon, det finns ju så många otroligt vackra katter där som gör att det börjar klia i fingrarna (vill ju också ha en! :P). Det är i alla fall en internationell utställning, det är inge fel på klubbutställningar men på något vis så gillar jag de internationella mer.

Sak samma, ska ta och göra mig i ordning och så hörs vi senare under dagen!

Godnatt

Det är jobbigt att inte längre att inte vad jag vill, att inte veta vad jag känner. Det är en person jag behöver, men jag försvann efter vägen. Kommer jag någonsin hitta tillbaka, eller är det här så som det kommer vara?



Det är mycket som flyger runt. Är som en bergochdalbana just nu.
Ledsen.

Dagens citat


How am i going to live today in order to create the tomorrow I'm committed to?


- Tony Robbins

God morgon

Blev inte många inlägg igår men jag hoppas att ni kan förlåta mig.

Hade tänkt att åka med ett tåg så jag är inne vid 10 (ska träffa syv klockan 11) men så duktig som man är så sover man över fast i och för sig så ska jag vara glad att jag sov. Som tur är så har skjutsar min pappa in mig istället, en riktig ängel.

Statusuppdatering



Ligger och kollar Zoolander. Kan man tycka något annat än att den är hysteriskt kul?


Dagens finaste


Mobilblogg - i skolan

Sitter i skolan och väntar på att prata med en lärare. Bara en halvtimme kvar nu, haha! Ska ta en sväng förbi Telia innan jag åker hem vid tolv. Hörs då!

En sån natt

God morgon kanske man ska säga så här tidigt.

Har inte sovit i natt så jag är inte riktigt vaken just nu så det bli inget speciellt utförligt inlägg just nu. Ska i alla fall in till Gävle om en timme, ska dock bara göra det nödvändigaste och sedan åka hem.

Ha det så bra så länge!

Inte alltid som har tänkt dig

Ska snart gå och lägga mig. Får se om jag kan sova, känner mig lite arg och frustrerad. Att man aldrig får göra vad man vill! Hoppas på att det reder ut sig imorgon, ska in en timme tidigare och prata med läraren. Det är egentligen inget stort men småsaker kan göra en så arg (kanske inte jätte arg men lite smått arg i alla fall) ändå.

Nej nu ska jag försöka att ta det lite lugnt och förhoppningsvis sova, godnatt!

Någon gick och la sig tidigt ikväll


Tv, tv..

Just nu sitter man i soffan med en katt vid fötterna och en dator i knät. Tv:n är på, för att inte tråka ut er så kommer jag int e säga vad jag kollar på. Tror att ni kan lista ut det utan att jag säger något, haha!

Likheter

Jag har tänkt lite på det här att andra som till exempel känner ens föräldrar kan på en gång se att man är deras dotter eller son. Det är oftast så att man själv inte ser det för man ser ju ut som en själv inte som någon annan. Det är många som jag känner som jag nästan tycker är avbilder av deras föräldrar, men de ser oftast ingen likhet överhuvudtaget.

För att vara helt ärlig så tycker jag själv inte att jag liknar någon av mina föräldrar något speciellt, de tycker heller inte att jag är så väldigt lik dem heller. Men det kan ju vara så att det kan vara svårt för föräldrar att se om man är lik sitt barn eller inte. Jag blir i alla fall väldigt förvånad när vissa personen som antingen aldrig har träffat mig eller mina föräldrar kan se att vi "hör ihop" så att säga. Det är ganska imponerande, fast som sagt så ser man oftast inte likheterna själv.



Mamma och jag, ingen som helst likhet mellan oss två, eller?

Dagens sötaste


Shopping

Blev inte att man var i skolan speciellt, fick lite information om UF och lite annat. Istället för att ta tåget hem så åkte jag med min pappa istället. Blev lite shopping på det viset, kanske inte det man tänker på när man säger shopping. Köpte nämligen ett avgassystem till min bil samt fyra överstrykningspennor.


Lite av min helt vanliga shopping, haha!

Tåget nästa


God morgon solstrålar!

Ska snart iväg till skolan för en tredje (andra egentligen) dag i skolan. Får se hur länge man blir kvar idag, hoppas på att det inte blir allt för länge. Vi ska i alla fall få schemat idag (håller tummarna för ett bra schema) sen så är det lite information om lite saker som händer i trean.
Ska försöka klämma in något inlägg under dagen.

Ha det bra nu!

Natti natti

Nu ska jag ta och lägga mig. Imorgon är det skola igen (får se hur länge) och jag vill inte se allt för trött ut. Sen att jag inte kan sova i alla fall är en helt annan sak, haha!

Men sov så gott alla och så hörs vi imorgon!

Roligt, roligt..

Sitter och kikar på Fångarna på fortet. Det är lite roligt att se skillnaden mellan Samuelsson igår och Willy idag, haha! Men i och för sig så är ju Samuelsson lite starkare. Aja man kan ju skratta lite för sig själv men jag skulle nog inte göra det ett dugg bättre än Willy.


Inte alla i familjen gillar att kolla på tv, haha!


Dagens roligaste


Fångarna på fortet

Jag tittade som sagt på Fångarna på fortet igår. Jag tyckte faktiskt att det var riktigt bra, hade min små tvivel om att det inte skulle vara lika bra som det var förrut. Men det var fortfarande underhållande och bra så det blir absolut att jag tittar på det ikväll också.


Vad tyckte ni om det? Tell me!

Vilket väder

Kanske ska passa på att klaga på det jobbiga regnet som alla andra göra. Bara för att vara som alla andra menar jag. Men egentligen så har jag inte så mycket emot regnet.


Bara inte att jag behöver vara ute såklart och att jag inte ska behöva komma i kontakt med regnet så spelar det ingen roll för min del att det regnar. Det kan helt enkelt vara vilket väder som helst bara jag får vara inne.






Okej, lite ironisk får man vara ibland.

Praktik


Känner mig lite smått stressad då de inte svara på det stället jag har tänkt mig ha min praktik på. Det ligger inte så långt ifrån mig så jag får väl ta traska dit och prata med någon.
Just att jag behöver skaffa en plats idag gör att jag känner mig lite pressad, jag vill helst vara där men jag måste ju få tag på någon först, haha!

God morgon

God morgon på er!

Sitter och kollar lite på tv men ska väl göra mig i ordning så jag kan följa med till veterinären. Katterna ska vaccineras så det är ju inget allvarligt.

Men nu måste jag tydligen göra mig i ordning, så vi hörs!

Sleep tight

Godnatt på er!

Imorgon så ska jag fixa APU plats och åka med Cilli och Mick till veterinären. Vad som händer sen får väl bli en överraskning- För att vara helt ärlig så har jag ingen aning om vad jag ska hitta på imorgon. Fast det får jag absolut inte säga till pappa, då blir jag satt på gräsklippnings tjänst, inte så sugen på det just nu.

Sookie Stackhouse

I brist på annat att läsa (har läst ut Homeland) så har jag bestämt mig för att läsa om Sookie Stackhouse serien. Det kanske inte blir lika roligt som första gången jag läste serien men som sagt i brist på annat så duger det mycket väl. Det finns inte så många böcker i min smak här i Ockelbo tyvärr så då får man ta vad man har.


Har i alla fall tagit fram de tre första böckerna, får se hur länge det räcker, haha!

Gamla godingar



Jag kommer väl som det flesta kolla på Fångarna på fortet ikväll. Man måste ju se om programmet lever upp till sin forna glans. När det gick förut så var det sällan jag, inte bara jag utan hela min familj, missade ett avsnitt. Så då är ju självklart att man måste ge det en chans nu. Gunde och Agneta är ju med så det bli i alla fall lite som på den gamla goá tiden.

Kommer ni att titta på det?

Kontaktannons

Ett ljust och luftigt rum på hela 18 kvadrat är i stort behov av mer ordning i tillvaron. Vi söker just dig med outtröttlig energi som hela tiden är beredd på vad världen slänger åt en. En person som inte är rädd för utmaningar, hur jobbiga de än verkar. Har jag just beskrivit dig så tveka inte att höra av dig!

// Ett rum i behov

Dagens bästa


Omen

Hur ska man ta det att tåget var inställt och ersatt av buss på första dagen till skolan. Är det ett bra omen eller vad? Får väl helt enkelt vänta och se.

Jag hade turen att jag slapp åka buss i alla fall (har hemskt svårt för att åka buss, blir illamående nästan på en gång) för min underbara far skjutsade in mig istället. Att han hade saker att göra i Gävle är väl en annan ska haha! Nej men det var skönt att slippa sitta i en trång buss och må illa, det är ju lite bekvämare att sitta i en bil och för att inte nämna trevligare.


Hemma

Är precis hemkommen från skolan. Blev en riktigt kort dag, in och få lite information om APU och lite annat. Som vanligt med andra ord.
Ska ta och ringa lite samtal och förhoppningsvis så ska det inte vara allt för svårt att få en APU plats. Har en idé så jag hoppas att det går bra.

Men nu ska jag ta och äta lunch.
Hörs sen!

Godmorgon

Det var länge sedan jag klev upp i den här tiden ofrivilligt. Börjar halv elva idag men när man har en sådan tur att man bor i Ockelbo så måste man gå upp sådär onödigt tidigt haha!

Får se om jag slänger upp ett inlägg i skolan, har lite annat för mig men jag ska försöka få tid till det.
Ha det så bra så länge i alla fall!


Homeland



Ska alldeles strax gosa ner mig i min nybäddade säng. Förhoppningsvis så har jag två sömniga katter också men det vet man ju aldrig om det blir som man har tänkt haha! Ska ta och läsa lite hade jag tänkt, försöka lugna ner mig lite.

Just nu håller jag på att läser Homeland av Clare Francis. En riktigt bra bok enligt mig, ibland så gillar jag inte riktigt sådana "verkliga" böcker men den här är ett undantag. Ett riktigt bra sådant! Om ni inte har lästen så tycker jag att ni ska ta er tid till att göra det. En riktigt läsvärd bok helt enkelt.

Toronto?



Har kikat lite på lite olika flygresor i början av Januari nu under eftermiddagen. Funderar på om jag ska åka till Toronto i slutet på jullovet. Vet inte om jag vill åka själv dock men får väl se om jag får med mig någon (vilket jag inte tror kommer bli allt för lätt).
Vi får se hur det blir, det behöver inte bli Toronto heller, jag kanske inte åker alls. Det beror lite på hur mitt samvete mår, antingen så tar jag mina egna sparade pengar (vilket kommer bli liiite nätt att åka på haha!) eller så använder jag mig av min fond men det är lite där som samvetet spelar in. Jag vill inte använda de pengarna till något så "onödvändigt" om ni förstår hur jag menar. Men som sagt vi får se, kanske blir en extra tripp till fjällen eller något :P

Film mys

Njuter väldigt mycket av det fina vädret, genom att sitta in och kolla på film haha! Har dock varit ute en stund men det blåser lite för mycket enligt mig för att vara ute :P

Blev att jag istället gosar ner mig i soffan med två små katter och kollar på Mr.Beans Holiday. är inte helt förtjust i den filmen men den har sina ljusa stunder.
Har även fått sällskap av lite kakor och vatten, kan det bli bättre?! :P


Sista dagen i frihet

Vad ska man göra en sådan här sista dag innan skolan börjar? Egentligen ska man väl bara ta det lugnt och njuta av ledigheten men jag känner mig alldeles för rastlös för det. Jag var sugen på att träna men jag kände inte för det när jag tänkte efter (känner att jag har lite träningsvärk i ryggen sen igår, och nej jag tänker inte säga vad jag gjorde för det visar bara hur otränad jag är haha!). Tänkte att jag kanske skulle baka lite kakor eller något sådant men när jag tänkte på det så blev jag bara illamående. Så nu sitter jag här framför datorn och har absolut inget att gör men jag vill nog inte göra något heller för att vara helt ärlig. Det räcker nog med att bara ta det lugnt idag, läsa, titta på tv eller vad det nu blir. Man behöver inte ha hela dagen planerad (är inte så van vid det dock, det har varit mitt skyddsnät så länge nu) och det är bara för mig att accepterar det. Därmed basta, eller vad säger ni? Haha!


Tummen upp för en oplanerad dag :)

Home Sweet Home


Då var man hemma igen, mätt och belåten trött.
Det blev att vi såg "Trollkarlens lärling", lite väl enkel i handlingen för min smak, man kunde förutspå det mesta i filmen vilket inte gör det lika roligt att kolla på den. Men helt dålig var den inte men inte min smak kan man säga.


 

Det kanske är överflödigt att säga att jag hade det tråkigt i bilen på väg hem? Om inte, så hade jag väldigt tråkigt i bilen på väg hem.




Bildbomb

Tänkte slänga in lite bilder från Marseille, Nice och Monaco. Tänk va skönt det skulle vara om man bara kunde spola tillbaka tiden till början av sommaren, då det fortfarande var många härliga veckor kvar av sommarlovet.

 

Vi åkte till Marseille först och var där någon dag innan vi for vidare

 

 

 

Sen så kom vi ner till Nice och var där en vecka innan vi åkte tillbaka till Marseille igen


Tycker alltid att det är lika fascinerande att gå på katolska kyrkogårdar

allt är så mycket mer om ni förstår hur jag menar

 

 

 

Vi tog och åkte till Monaco en dag också, helt seriöst så är det ett av de underbaraste länder jag har varit i


 

Vi var till ett super fint akvarium (fast det är egentligen inget akvarium men jag kallar det så)

 

Har massor av bilder men jag antar att ni inte är så sugen på att gå igenom ett par hundra bilder bara sådär, haha!

 

Nej men nu ska jag dra på mig lite andra kläder och fräscha upp mig lite för mamma och jag ska in och kolla på bio sen så ska vi gå och äta på Helt enkelt. Trevligt, trevligt.

Ha en bra kväll alla!


Solfångare


Det finns många fördelar med att ha solfångare. Inte bara för att för det är bra för miljön, det är även en bra investering för framtiden. Man kan spara mycket pengar på att slippa värma upp vattnen med el eller på andra sätt, det är så enkelt och smart att använda solens värme.

Det finns dock en liiiten nackdel, man ska aldrig och då menar jag aldrig duscha sist när solen inte har visat sig på någon dag. Kan lova att det blev en riktigt kort dusch för min del idag, vattnet var allt annat än varmt..



Det är inte alltid lätt

Vart en ganska så jobbig dag för min del i alla fall, hoppas att ni inte har haft det allt för jobbigt. Tydligen så räckte det inte med att man var tvungen att ta hand om en katt hela dag utan man skulle behöva få migrän också. En riktigt toppen dag.. Allt är i alla fall bra med Nicke, ett plåster över örat och penicillin i en vecka (på något vis så känns det väldigt bekant), sen så ska han förhoppningsvis vara fit for fight igen (inte bokstavligt talat då).

Förutom allt det så har jag även hämtat ut mitt tågkort (bättre sent än aldrig, eller hur?) samt att jag har tagit mig ett antal av powernaps under dagen då jag inte har sov så bra inatt. Det kan ha varit för två små kattungar som inte riktigt tar hänsyn till att man kanske inte blir så glad om de bestämmer sig för att leka rövare klockan fyra. Men men det är väl smällar man får ta, kanske ska hämnas lite och väcka dem när de tar sin tupplur mitt på dagen, mohaha! Haha!

Så här sliten kan man se ut om man är en

vanlig dödlig som inte har fått sovit :P


Bloody morning

Har moppat golv i princip hela morgonen. Vår älskade stor katt hamnade i slagsmål och har ett stort sår i ena örat som inte vill sluta blöda. Så jag moppar golv var efter och pappa sitter och ringer till veterinären lite då och då. Inte precis en vanlig morgon här hemma men man kan inte säga att man har det tråkigt.

Ursäkta bilden, kanske inte är den trevligaste..

 

Det är så svårt att neka att få gå ut, han ser så ynklig ut.


Godnatt världen


Charlaine Harris


Funderar på om jag ska ta och beställa hem "A touch of dead", är i stort behov att läsa en bra bok. Det är bara så frustrerande att den senaste boken "Dead in the family" inte finns som pocket än. Det är nästan så att jag överväger att köpa den i storpocket så jag slipper att vänta så länge. Tror jag är lite beroende av serien, både i bokform och i tv-serien, haha!
Får väl se hur jag gör, vill verkligen läsa dem nu!

Vill ha!

Sitter och tänker på vad man ska önska sig nu när man fyller år. Det är inte det lättaste, inte för att man har allt (för det har jag verkligen inte, haha!) men för man vet aldrig vad man behöver eller vad man vill ha. Under året så kan man ha kommit på många olika alternativ men när det gäller att man ska komma ihåg allt så är det som bortblåst. Jag har dock en stående önskning, jag tror att vissa vet med tanke på hur ofta jag tjatar om den haha!

 

Kan lova att om jag får en BMW X6 så kommer jag inte att be om något annat på ett bra tag ;)

Får väl se om det finns någon generös person där ute, haha!


Allt och inget

Det är så mycket som flyger runt i mitt huvud just nu. Känns som alla omkring mig bara flyger fram och jag står helt still. Jag vet inte vad jag vill. Vill jag gå kvar på Thoren? Vill jag ta ett sabbat år, eller ska jag hoppa av? Att jag har många olika alternativ om jag vill hoppa av Thoren gör mig bara förvirrad- Jag vill gå kvar men jag vet inte om jag kan. Jag ska inte behöva leva med panikångesten varje dag bara för skolan. Men jag vill ändå få den där känslan av student, det är inget som jag kommer få om jag går på distans och jag vill inte heller hamna i en ny klass, jag vill ta student med min klass. Hoppas verkligen att vi kan hitta på en lösning som fungerar för mig för jag vill verkligen inte behöva göra ett val.

-

Känner mig ovanligt låg idag..

Hörs sen!

Lite för sent

Att något som man hela sommaren har vetat ska komma kan få en att totalt tappa greppet om sig själv. För varje dag som går känner jag hur jag tappar greppet om mig själv. Jag faller bara djupare och djupare ju närmare jag kommer. Jag vill inte komma dit igen, dit där allt som betyder inte längre betyder något. Att varje dag är en kamp för att ta mig framåt tar hårt, jag lägger all energi på att hålla mig kvar. Men jag vet egentligen inte vad som är kvar, allt känns suddigt och tvetydigt,  jag vet inte längre vad som egentligen finns. Jag skulle vara överlycklig om jag kunde säga att jag levde i min egna värld eller att jag ens lever i värld, det känns som om jag är fast mellan två värld men kan inte komma loss.

Det är jobbigt att gå runt hela dagar utan att ta ett djupt andetag, jag helt enkelt inte göra det längre. Smärtan i bröstet är för svår för att jag ska klara av det. Det är som att jag går runt med skotthål rakt i bröstet, det gör så ont.

Jag kan inte ens gråta längre, det finns inga känslor kvar att gråta över. Jag är helt tom. Jag önskar verkligen att jag såg vad som är värt att kämpa för, det gör jag verkligen. Allt jag kan se är vad som drar ner mig djupare ner i helvetet. Hur ska det bli när allt börjar igen när jag redan nu har tappat all livslust, jag vågar inte tänka på det med rädslan för att redan veta svaret.

Det är så mycket som jag skulle vilja berätta för alla, det skulle vara så skönt att verkligen få tömma ur mig allt men jag kan inte. Allt som finns inom mig är allt som jag har just nu, hur skulle jag kunna ge upp det? Önskar så hemskt mycket att det bara skulle finnas en person där ute som verkligen förstår allt, en person verkligen förstår hur jag tänker och känner, skulle verkligen behöva den personen just nu.

Tänk om livet bara kunde ge mig en lite stund av frihet av allt mörker, bara en stund för att se vad jag ska kämpa för. För som det är just nu så vill jag inte kämpa längre, det här är den jag är nu, det enda som jag känner mig hemma med just nu..

Lite snällare

Okej tror jag ska skippa att göra ett inlägg varje dag om hur många dagar det är kvar (dels för att inte tråka ut er samt för att jag är rädd för att min fantasi kommer ta slut haha!) så nu har jag skaffat mig en lite ful nedräknare. Så var lite snäll och skratta inte åt den, haha ;)

Söndag

 

Idag har varit en riktigt typisk söndag. Bara tagit det lugnt och varit ute i det fina vädret, bli helt genomsvettig av att jaga små katterna (satan vad de springer på kan jag lova haha!) och bara njuta av tiden som är kvar. Försökte få lite kort på katterna men de hittade på andra spännande saker att göra än att ligga still för min skull. För att inte ha allt för tråkigt så körde vi en liten ego-stund och tog lite bilder på mig själv, haha! Något måste man ju roa sig med.

Nu sitter jag här med mina vitlöksstinkande händer (gjort för en gångs skull mat ikväll) och funderar på att sätta mig ner i soffan och mysa framför tv:n.

Ni kommer bli så trött på mig..


Van Helsing



Ska gosa ner mig i soffan med de små och kolla på film och käka lite godsaker. Ska kolla på Van Helsing, är en riktig sucker för sience fiction filmer. Okej för att vara helt ärlig så är jag väl en sucker (haha) för vampyrfilmer. Inte för hela den här hypen men det är lite intressant att se hur andra personer ser på det. Ämnet fascinerar mig kan man säga, alla har ju något som intresserar än eller hur?

Nej nu ska jag börja kolla på filmen

Dagens lördag

 

Så här ser man då ut idag då. Lite lagom "lat-lördag" klädsel.

Känner mig inte så fräsch just nu, tror att en förkylning är på ingång. Håller tummarna för att den passerar utan någon märkbar förändring. För hur kul är det egentligen att vara sjuk sista veckan på sommarlovet? Inte ett enda dugg.


Nedräkning


Äntligen hemma (?)

Hello sweethearts!

Nu är man hemma igen, ganska skönt måste jag säga. Blev en billig resa för mig kanske man kan säga, har inte köpt en enda sak. Det är riktigt duktigt för att vara mig, haha! Vet inte riktigt vad mer jag ska säga, tycker att Tallinn är en mysig stad men för att vara helt ärlig så är det inte lika roligt att åka dit längre. Det blir lite uttjatat kan man säga, men det är absolut en mysig stad.

För en gångs skull hade jag inte med mig min kamera. Det var riktigt skönt att kunna se staden lite mer än bara genom kameran samt att mina armar inte känns lika slut som de brukar göra haha! (Kanske dags att börja träna igen?)

Men summan av kardemumman så har det varit skönt att komma bort ett lite tag nu innan hösten börjar. Känner mig lite stressad över hur jag ska hinna med orka med allt som jag har planerat in. Får väl se om jag får skjuta upp lite saker men det tar jag när det kommer.

Nu blir det lite käk för min del, hej!

Hej hopp

Oh just det, drar till Tallinn imorgon och kommer hem på fredag. Hoppas att ni kan klara er utan mina meningslösa inlägg i några dagar. Håller tummarna för er ;)

So long sweethearts!

Kloka tankar

Har precis kommit hem från min kusin, han fyller nämligen år idag. Grattis igen!

Är trött som jag vet inte vad. Har inte precis gjort något idag så vi skyller på vädret. Tror jag skyller det mesta på vädret, men man måste ju alltid ha en syndabock. Så just nu sitter hela familjen och kikar på "Danska Hollywoodfruar", vilket liv man har haha! Nej men man har inte så mycket annat för sig så då kan man lika väl sitta och skratta ett tag. Då kanske man slipper gå till gymmet (antagligen inte men man kan alltid drömma. Skulle nog i alla fall inte gå till gymmet, har kommit på bättre tankar haha..) imorgon. Får väl låtsas att jag sover hela dagen så jag slipper den oundvikliga frågan. Vi får väl se om jag blir en boll som rullar fram efter den här sommaren eller om jag tar mig i kragen igen och tänker mer på att rund också är en form.

Aja nu börjar tröttheten slå in, får lägga mig ner i soffan och bli ett med alla kuddar (alla fyra, haha!)
Ha det!

Polaroid



Är grymt sugen på att köpa en Polaroidkamera, har vilja haft en ett tag men suget efter en varierar lite från min sida. Jag tycker att de är så charmiga, just att varje bild inte blir sådär perfekt. Lite mer naturligt kanske man kan säga. Tänk att bara ta kortet och så är det klart, inte behöva lägga in bilderna i datorn och sedan göra något med dem. Att bara ta kortet och sedan ha det i handen på en gång. Bara när jag tänker på det så känner jag hur inspirerad jag blir, det bara kliar i fingrarna av kreativitet. Jag vill ha en nu!

Trött

Tråkigare väder får man leta efter. Om jag hade haft möjlighet så skulle jag ha sovit igenom hela dagen. Åkte istället in till Gävle och handlade lite, kom hem med lite smått och gott.

Tror att jag bara ska ta och dega i sängen, kolla på någon film och kanske men bara kanske poppa lite popcorn. Vi får se hur det blir med det. Aja kanske till och med somnar :P

Aja

Okej, ny är det en ny header men den är bara temporär. Orkade inte göra en ordentlig samt att jag inte orkade sitta och fixa allt annat.

Ni får helt enkelt stå ut med det här ett tag, haha!

Klumpigt

Blir så arg på mig själv. Är nästan klar med min nya design men jag tycker att headern är lite för liten och självklart är den det, typ hälften så bred som jag vill att den ska vara. Så går det när man inte riktigt tänker till och hellre vill sova, haha! :P

Högbo bruk

Typiskt av mig att svika er när jag äntligen gav er lite hopp om en aktiv blogg, hoppas att ni kan förlåta mig.

Kan passa på att berätta att de små har fått namn nu, Chili och Mick. Nu har de även få börjat att vara ute. Rolig fakta va? ;)

Tog tummen ur arslet och tog tag i bilderna från Högbo för någon dag sedan. Ska försöka gå igenom alla andra bilder som det har blivit denna sommar, har inte vågat att tänka på allt det men det är ju inget jag måste göra. Även om det är svårt att släppa mina krav så känner jag att jag är på god väg. Det här ska vara roligt!

Tänkte faktiskt visa er några av bilderna från Högbo, inte så ofta jag visar mina bilder för någon :P

 

 

 

Får se om jag känner mig vågad och delar med mig av lite fler bilder i framtiden, vem vet?

 


En gång till

Ja blir ni förvånade, ett till inlägg som egentligen inte är ett inlägg. Mer som ett svar :P

Ja vi kanske ska döpa de till det, får se vad de andra tycker haha ;) Men vi får väl se vad de kommer att heta, just nu heter de gråis och vitis :P

Angående katterna

Det är hemskt svårt att svara på kommentarer från dig Malin ;) Men du får ett till inlägg från mig :)

Vi har inte kommit på några bra namn till dem, och så ska vi vänta tills pappa kommer hem imorgon så han får vara med att bestämma (han vet inte att vi har skaffat kattungar, haha..) Så vi får väl se vad de kommer att heta :P

Katter

Det skär i hjärtat, visa stunder så känner jag mig inte så glad som jag brukar vara.
Vi köpte i alla fall två små katter igår, väldigt söta (men det är väl alla kattungar?).


Riktiga gullungar


Tillägnat

Ett litet inlägg tillägnat min fina vän Malin

Du ska inte ta åt dig ett dugg! Allt jag skrev är bara massor av tankar som har funnits i många år. Du kan säga vad du vill och jag vet att du inte menar något illa och jag tog absolut inte illa upp på något vis när du skrev så. Kan säga att det bara gjorde att jag skrev allt men det har absolut inget att göra med dig!

Du är en riktigt bra vän, glöm inte det! <3

RSS 2.0