Humor

Burträskbingo om några timmar, det är roliga grejer det sak ni veta. Inte för att jag vad det är men roligt låter det i alla fall. För hur tråkigt kan det vara att göra något som heter "burträskbingo"? Rent logiskt sett så kan det inte vara tråkigt, annars får jag väl bara skratta åt namnet under hela lektionen. Tur att man är lätt road.

Prov

Orkar inte med prov i dag. Vill inte, kan inte, orkar inte.
Fast i för sig sa jag samma sak till förra provet ocg det gick ju bra men ändå. Det känns inte bra helt enkelt, det känns inte som att jag kan något. Men det får gå som det går, finns inget annat att göra.
Kul.

Design

Jag ska ta tag med designen men orkar inte just nu. Så det får duga med denna fina design som är så väldigt personlig så man nästan vill dölja den :P

Aja, det duger

Hade tänkt att spendera dagen åt att räkna matte. Det kan man väl bara gissa hur det gick med det. Gick bra de första tio minuterna, sen gick det utför. Men vad gör ju det, det finns ju en morgondag.

Nu sitter jag med familjen och kollar på Idol och dricker Loka, gött vettu ;P



my precious

Ps.

En stro nackdel med att gå upp tidigt är att jag har absolut inget att göra nu. Det är nästan så att man skulle överväga att åka in tidigare men så kommer man ihåg att jag kommer ha minst lika tråkigt i skolan. Får hoppas på att vi slutar tidigare idag, fast ajg kanske kan sova på lektionen? Nej det var en dum tanke men måste nog ändå överväga den...
Förövrigt så är det hockey ikväll och Idol (big surpirse huh?) sen blir det nog lite övningskörning sen när jag kommer hem. Det har blivit att jag kört varje dag i över en vecka nu. Oj så miljövänlig jag är, men äsch smällar man får ta.

Nu sak jag återgå till att lyssna på spikpistolens ljuva stämma...

En trött och sliten Helen


(god)morgon

Idag börjar vi halv ett, jag gick upp för en halv timme sedan. Det är något fel med den meningen men jag inte riktigt sätta fingret på vad det är.
Fast det är ju alltid trevligt att vakna upp utav ett stämmjärn den enda dagen som man har sovmorgon, tyccker ni inte de?
Ska försöka ta mig till köket utan att bli fastspikad till taket eller något. Får se hur det går men grymt hungrig är jag då i alla fall.

Home sweet home

Äntligen hemma! Orkar inte med skolan just nu, speciellt jobbigt ät det inte men det bara är så tråkigt och ja, jag vet inte, jobbigt helt enkelt.
Ska lägga upp fötterna på stolen framför mig och skriva en loggbok för dagens geografi lektion, har dock ingen aning vad jag egentligen har gjotr idag. Det löser sig säkert, i värsta fall får jag väl hitta på något som låter bra :P

Geografi

Geografi. Fyra timmar. Det låter väl som en bra kombiantion?

Vet dock inte vad vi ska göra, är helt lost. Allt är en enda stor röra. Ska det vara så svårt att förklara på ett bra sätt vad man ska göra? Usch, jag är verkligen stressad för något som jag inte har någon aning om. Det känns bra.
På med ett leende och kämpa på.

Det funkar

Ingen bra dag idag, absolut ingen bra dag idag. Men det funkar.
Matte är dock inte det bästa idag, huvudet är inte på plats riktigt. Men det funkar.

Det funkar.

Idol



Har bonat in mig i soffan och har vattnet inom räckhåll. Får dock se hur det går att hålla glaset utan tummarna. Egentligen är det lite löjligt, löjligt att jag känner att jag måste verkligen hålla tummarna för han. Varför känner jag mig lite stolt över en person som man inte träffat på år, en person som man aldrig riktigt lärt känna men ändå så känner jag mig tvungen att klämma tummarna blå och känna mig stolt.
Vad gör man inte för en gammal klass-kompis?

 


Klirr i magen

Lunchen avklarad på 8 minuter. Det är nog nästan ett nytt rekord för mig och Malin. Vi behöver nog någon seg spm äter med oss så vi inte äter lika fort som vanligt, haha!

Snart blir det Fek med Roland, jätte roligt, eller inte. Men som tur är så ör det ju bara en tre timmars lektion, lugna puckar med andra ord. Hoppas verkligen att ni förstår den grava ironin som flyger omkring i mitt huvud.

07.56

Trött. Kall. Förskyld.
Och så sitter man ensam i skolan också. Super.

Hoppas på att Malin kommer snart så jag får lite sällskap denna trista dag. Men jag överlever, som vanligt.

Lite glädje

Tror inte att kvällen kunde räddas på ett bättre sätt, hade totalt glömt att Färjestad spelar mot Skellefteå ikväll. Hur jag kunde glömma det, ja det kan man undra men gjuten framför tv:n blev jag och en härlig vinst bev det också. Helt enkelt en underbara kväll som jag inte ska förstöra med lite pissig geografi.

Något nytt

Somethiong new, something fresh, something unknowed.

Det är nog allt jag har för studen. Tillbaka till spanskan och den så väldigt roliga "filmen".

RSS 2.0