För första gången

Imorgon ska jag för första gången i mitt sjuttonåriga liv göra en gastroskopi. Måste jag ens säga att jag är lite nervös? För hur trevligt kan det verkligen vara att få en kamera ner tryck (kanske inte ner tryckt men ni förstår :P) i halsen? Sak samma blir det för svårt för mig så kan jag alltid få lugnande, känns bra att det finns det alternativet också.

Nej nu håller vi tummarna på att det går bra och tänker på något annat, frågan är vad dock? Kanske att jag inte har räknat ett endaste mattetal den här helgen vilket jag borde ha gjort men det känns inte så lockande då jag har haft lite feberfrossa då och då, vi skyller på det. Måste nog ändå ta tag i det ikväll, för förhoppningsvis så blir det skola imorgon, vi får se hur jag mår. Det är väldigt typiskt av mig att bli sjuk såhär efter endast en vecka i skolan. Nu ska jag försöka få i mig lite mat och sedan gnugga geniknölarna lite.

Minnet är lite suddigt

Vad har jag gjort idag då? Hm, det är något som jag inte riktigt har något minne av. Har antagligen sovit hela dagen då jag inte kommer ihåg något men nu är jag i alla fall vaken som tur är. Vi ska nämligen kolla på en film, kommer inte ihåg vilken (det är mycket som jag inte kommer ihåg, haha..).
Jag känner mig riktigt risig och är i ett stort behov av en dusch men det får bli imorgon :P


Jag för en liten stund sedan (hoppas verkligen att jag inte skrämmer bort er nu)

 


Kvällsmys

Dagen har gått så fort men ändå har jag inte gjort ett dugg. Visserligen går ju tiden fort när man sover men vaken tycker jag allt att jag har varit (i alla fall någon timme :P). Ska kolla på någon film och äta lite glass snart, vet inte vilken film jag ska se än eller ju det vet jag men jag kommer aldrig orka kolla på en film som är runt tre timmar, haha!

Nu ska jag resa på mitt feta arsel och välja film. Ha det gott så någon har det i alla fall, haha!

Mina riddare


Det sägs att en bild säger mer en tusen ord


Som en storm

Sitter i sängen med både uppsvullna ögon och halsmandlar. Har även fått en släng av nästäppa och öronont. Grädden på mosen är nog att man har fått en rejäl sväng av feber på 37,7 grader (det kanske inte låter så mycket men för en person vars tempratur ligger på 36 så är det ganska så högt..) Hoppas på bättre tider för det känns inte helt underbart att man blir sjuk såhär före helgen men det är kanske bättre att bli sjuk nu istället för nästa vecka. Det spelar ingen roll, jag vill INTE vara sjuk. Det suger.

Nu blir det att sova och tänka på bättre tider (och hoppas på att det vanliga kvälls illamåendet försvinner snart så man kan slappna av.)

Okej, nu ska jag sluta klaga, haha :P

Sista veckan

Man vet att det är lov när man går omkring om dagarna och ser ut såhär. Det blir lätt så när man inte längre orkar ta av sig långkalsongerna varje gång man kommer in :P

Vad ska man göra den här sista veckan på lovet då? Ingen aning om jag ska vara helt ärlig. Blir ett födelsedagsfirande och en hockeymatch på lördag, sen får vi se vad som hittas på. Känner jag mig själv så blir det nog att jag bara kommer sova bort dagarna, haha..

RSS 2.0