Hockeykväll

Ska snart sätta mig framför tv:n med pappa och kolla på hockey. Frölunad - Färjestad på Ullevi, kan det bli bättre? Haha..
Får se om man kan leta fram något gott, det skulle inte sitta helt fel med lite morötter men jag ju inte så sugen på att äta onödig mat. Hm.. nu blev det svårt, får se vad jag bestämmer mig för att göra :P

Ny mobil



Då var man fattig igen, haha :P Blev inte att jag köpte någon mobil i Valbo men jag beställde en när jag kom hem, så förhoppningsvis så kommer den imorgon eller på Onsdag. Jag kan då säga att det inte var lätt att bestämma sig, till slut så bestämde jag mig för Satio:n för tyvärr så kommer jag nog bara förstöra N97 om jag känner mig rätt. Lite synd det men det blir nog bra med den här också :P Dock önskade jag att den skulle kunna komma med express fart, haha!

Morgondagen

Nu var det bestämmt, det blir Valbo imorgon. Toppen fast det kommer nog svida lite i plånboken, haha! Ska även få köra in (big surprise huh?), det blir skoj det. Man kanske borde ta och gå och lägga sig så jag orkar upp tidigt imorgon men det känns inte så frestande att gå och lägga mig nu :P

Vi får se hur jag löser det här, det är ju jag som i slutändan som får lilda av mina beslut, haha!

En liten resumé

Igår åkte pappa och jag och kollade på hockey, trevligt trevligt. Fick även höra imorse att vi blev med i tidningen, två muntergökar omringade av glada brynäsare, haha!
Idag så kom släkten över på lie julmat och fika, mycket trevligt det med. Resten av kväll blir nog framför tv:n och bara ta det lugnt. Ska antagligen till Valbo och kika lite på rean imorgon, är lite smått sugen på att köpa en ny mobil. Jag vet att jag inte behöver en ny men det har blivit lite av en tradition för mig att byta minste en gång per år :P Vi får väl se hur det blir med det, skulle behöva något att ha på mig på nyårsafton men jag kan nog alltid hitta på något i garderobenhoppas jag i alla fall annars så blir det absolut ingen ny mobil..)
Jag har verkligen stora problem, haha!

Presenter :D

Okej bara för att jag är som alla andra så ska jag väl inte vara sämre än att skriva vad jag har fått i julklapp.

  • Pengar x3
  • Porslin x3
  • Kalender
  • Silver bestick
  • "Vanliga" fin bestick (48 delars)
  • Den traditionella Aladdin asken
  • En annan choklad ask (någon vill nog att jag ska bli fet, haha)
  • Kroppvård set från L'Occitane
  • Parfymflaska i gammal modell (riktigt vacker, nästan för fin att använda, haha)
  • En prydnads sak (kom inte på något bättre sätt att beskriva det på..)
  • Choklad praliner från Gefle Chocolaterie
  • Nitro Circus, Country Fried
  • Dolce & Gabbana, rose the one
  • Guinness World Records 2010
  • En rosa rattmuff (haha)
  • Kamerastativ
  • Bilbana (borde förklaras men det struntar jag i :P)
  • Pang i Bygget box
Sen så har man väl även glömt hälften och så ska det komma lite saker med posten till mig också som inte hann komma till jul, bla. en fjärrutlösare och en till film :)

Nu fick det bli ett tråkigt inlägg utan bilder om mina presenter men det överlever ni väl? ;)

Juldagen i helhet (eller inte..)


Då var man hemma efter en underbar juldag hos faster. Har fått riktigt många bra presenter, väntar dock på en fortfarande men den ska tydligen komma snart.. :P

Men men nog om julen, imorgon så ska jag gå på hockey med far. Trevligt värre! Vad jag sak göra under dagen är ett annat mysterium men det brukar lösa sig. Jag kan ju alltid smälla i mig massor av choklad eller något, jag har ju ganska mycket att ta igen tycker jag :P Fast det finns ju en anledning till varför jag inte har ätit det, haha, men det struntar vi i tycker jag ;)
Äcsh sak samma, nu ordbajsar jag bara :P

I tid

Det är så skönt att kunna det lugnt när man gör sig i ordning dock så har jag inte sminkat mig än men det tar inte så lång tid. Orkar oftast inte lägga ner så mycket tid på det, tur att man har så bra hy som man har så jag slipper ha på fondation.

Nej, nu ska jag ta och sminka mig och sedan klä på mig (känner inte riktigt för att gå runt och se ut som, ja jag vet inte vad :P).


Den osminkade sanningen idag, haha..


Snart så är det jul på riktigt

Då var det äntligen juldagen och jag kan snart inte vänta längre på att öppna mina paket men tyvärr är edt ett bra tag kvar :P
Jag är så otroligt glad, allt känns så mycket lättare så här på julen, jag är lycklig.

Ooh det bara kliar i fingrarna, kan inte klockan gå liiite fortare (A), haha!


Undra hur många som är mina.. ;)


Julafton

Nu är man hemma ifrån en eftermiddag/kvälln i Åbyggeby med mormor och morfar. Men julen är inte över än, det är en dag imorgon också. Då ska jag fira med resten av släkten och äta mer god julmat. Det känns lite amrikanskt men för mig så är det mest "jul" på juldagen. Jag får de flesta julklapparna då och så är pappas släkt större vilket gör att det blir mysgare när vi är så många (okej, vå är väl inte allt för många men lagomt många är vi).

Nu blir det att kolla på tv med familjen och bara ta det lugnt, kanske äta lite godis. vem vet.



Ho-ho-ho

Äntligen så är det julafton, äntligen har den dagen som man längtat efter i ett år kommit. Jag är verkligen en person som älskar julen, spelar ingen roll om jag får många presenter, det är julkänslan som jag älskar.

GOD JUL på er och jag hoppas att hela julhelgen blir bra för er!



Snart så :D

En dag kvar. Fattar ni, en dag kvar!
Imorgon är det julafton, så otroligt härligt :D

Nu blir det fram och ta en tiominutare och sedan köpa hårspray, inte det roligaste man kan göra dan före julafton med behövligt :P

Vad gör man inte för sina vänner?

Bara för att Malin tycker det är roligt att läsa. Matten idag gick SKIT, missade tåget igår med tio minuter typ, Också SKIT. Allt är skit förutom att det snöar och att det snart är jul!! :D


Datorer, vad ska man säga..

Jag kommer inte vara speciellt aktiv här på bloggen ett tag framåt. Dels för att jag inte orkar men mest för att min kära lilla hp är på reparation. Roligt eller hur?

Vi hörs när vi hörs, (förhoppningsvis snart)

Skola?

Ska snart åka hem, magen säger ifrån.

Hela lektionen har kännts onödig, inte haft något att göra och sen när man har hittat något att göra så orkar jag inte.

RSS 2.0